Onze nieuwe broodlijn

Onze vijf speciaal geselecteerde broden zijn gebakken met natuurlijke lokale grondstoffen, waarbij smaak, malsheid en aroma zich hebben ontwikkeld door vakmanschap, passie, liefde en tijd tot broden met karakter. Probeer ze alle vijf!

Webshop →

maart 7

Roodwilligen

Roodwilligen
Desembrood gemaakt van rode wintertarwe, exclusief verbouwd in de Silvolde Slaege. Daaraan  toegevoegd gestoomde roggekorrel, en Honing uit Zevenaar. Dit brood kenmerkt zich door de iets rode gloed en de nootachtige smaak. Bijzonder smaakvol brood!

Lees verder...

maart 7

Butemölle

Butemölle
Een 100% volkorendesembrood met graan verbouwd in de Silvolde Slaege. Daaraan toegevoegd een geroosterde tarwekorrel welke in de whiskey industrie verwerkt wordt. Een robust brood met karakter!

Lees verder...

januari 26

Sevenaertje

Sevenaertje
Een 100% desem volkorenbroodje gemaakt van Juliustarwe. Gemaakt met lokaal verbouwde tarwe en honing van de lokale imker. Het brood is E-nummer vrij en heeft een heerlijke smaak met een uitstekend aroma.

Lees verder...

januari 26

Geldersche waard

Geldersche waard
Een licht en karaktervol meergranenbroodje van onbehandelde bloem. Door de toevoeging van granen/pitten/zaden en het gebruik van uitsluitend natuurlijke grondstoffen ontstaat er een ambachtelijk en smaakvol brood.

Lees verder...

januari 26

Liemers blond

Liemers blond
Een wit desembroodje van 100% onbehandelde bloem. Zonder toevoegingen. Het gebruik van durum maakt het brood iets natuurlijk geler. Een heerlijk karaktervol witbrood.

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief